fbpx

Volle wimpers? Wij delen ons geheim.

lange wimpers door wimperserum

We dromen allemaal van lange, volle, verleidelijke wimpers. Niets zo jaloersmakend als een paar lonkende waaiers die je ogen omlijsten en doen spreken. Tegenwoordig kun je dan kiezen voor een prachtige set wimper extensions met krullen in de vormen van het hele alfabet, of plakwimpers en magneetwimpers die je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. Als je dit gedaan hebt heb je vast ook al ervaren dat ook jouw wimpies dit niet altijd even prettig vinden. Vooral bij langdurig gebruik, verkeerde behandelingen en agressieve lijmproducten kunnen je wimpers uitvallen, breken en volume verliezen.

Wij onthullen ons geheim waarmee je je wimpers herstelt en gezond houdt. Door de volgende stappen op te nemen in je beauty routine kweek ook jij wimpers waar zelfs Bambi jaloers op is.

Reinigen van je wimpers

Voor het slapen gaan is het belangrijk dat je eventuele make-up verwijderd en je wimpers reinigt. Dit doe je met een wattenschijfje en een reinigingslotion of tonic die zacht is voor de huid om je ogen. Sluit je ogen en veeg zachtjes met het wattenschijfje vanaf de aanzet naar beneden. Herhaal totdat alle make-up en vuil verwijderd is. Wrijf nooit heen en weer, zo vermijd je dat je wimpers los wrijft of afbreken. Voor je onderste wimpers kun je een wattenstaafje gebruiken om de make-up resten te verwijderen.

Gebruik een wimperserum

Our favorite: het B’LASHY wimperserum. Met natuurlijke ingrediënten stimuleert dit fijne serum de wimpergroei en zorgt na 4 weken voor 98,9% vollere, langere sterke wimpers met een natuurlijke krul. Breng het wimperserum in een dun lijntje (zoals een eyeliner) aan op de gereinigde ogen langs de bovenlijn van de wimpers.

De actieve stof in dit serum is Isopropyl Cloprostenate, wat de wimpergroei stimuleert. Daarnaast is het serum verrijkt met peptiden, dit zijn verschillende aminozuren die de aanmaak van proteïne stimuleren. Dit zorgt voor sterkere, vollere, veerkrachtige wimpers. Zo werkt dit serum als een soort proteïne shake voor je wimpers terwijl je slaapt. Bambi; you better get ready for some serious competition!

Dit bericht is gepost in Beauty. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en soortgelijke technieken op onze website om inhoud en advertenties persoonlijk te maken. Online behavioural advertising wordt gebruikt om informatie te delen over je gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analyse-partners. Dit stelt ons in staat je persoonlijke inhoud aan te bieden. Je geeft toestemming om onze cookies te gebruiken als je onze website blijft gebruiken.